logo

انتخاب محل سایدبار

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
hello@youremail.com
+1234567890
 

ازون برون

خاویار ازون برون

خاویار اوزون برون در مقایسه با سایر ماهیان دیگر ، دارای پروتئین با کیفیت برتر (اسیدهای آمینه ضروری) و دارای ترکیبی خوشمزه است که حاوی اسید گلوتامیک ، آلانین ، گلیسین و اسید آسپارتیک است. این ماهی ، یکی از گونه های مهم و با ارزش دریای خزر بوده و در داخل و حتی خارج از کشور ، از محبوبیت قابل توجهی برخوردار است ؛ به طوری که اکثر ایرانیان ، انواع ماهیان خاویاری را به نام اوزون برون در بازار می شناسند. صادرات گوشت و خرید خاویار ماهی اوزون برون، تقاضای بالایی دارد و کشورهایی از جمله روسیه ، جز خریداران جدی این نوع ماهیان خاویاری هستند.

600
تکثیر ماهیان خاویار
500
تاریخچه خاویار
پرورش خاویار

پروتئین؛ یکی از مهم‌ترین خواص ماهی ازون برون 

اوزن برون با گوشت لذیذ و طعم دلپذیرش جایگاهی ویژه‌ در بین غذاهای محبوب مردم مرفه جهان دارد. یک ماهی فوق‌العاده که به واسطه وجود آمینواسیدهای ضروری یک ترکیب غنی و عالی از پروتئین را در خود دارد. ترکیب پروتئینی موجود در گوشت این ماهی مشابه پروتئینی است که در گوشت پرندگان یافت می‌شود. گوشت این ماهی حاوی مقادیر زیادی کارنوزین است. یک آمینو اسید که به آن طعمی لذیذ می‌بخشد.

ازون برون، منبع پروتئین است و یک غذای بی‌نظیر برای افزایش سرعت عضله‌سازی در بدن ورزشکاران. سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند با افزایش متابولیسم بدن باعث شادابی و نشاط می‌شود. این ماهی شگفت‌انگیز همچنین در افزایش میل جنسی و قوای جنسی آقایان موثر است.

رسانه های اجتماعی 0
برنامه نویسی 0
روابط عمومی و بازاریابی 0

چرا ماهی ازون برون برای سلامت قلب مفید است؟

ماهی ازون برون مانند دیگر غذاهای دریایی، یک منبع عالی برای تامین اسیدهای چرب امگا ۳ در بدن انسان است. اسیدهای چرب امگا ۳ با تنظیم فشار خون، احتمال بروز حملات قلبی را به شدت کاهش می‌دهند، از گرفتگی عروق جلوگیری می‌کنند و با تنظیم ضربان قلب به حفظ سلامت آن کمک می‌کنند.

تاریخچه پرورش ماهی خاویاری در کشور

 

پرورش ماهی خاویاری برخلاف تکثیر انبوه آن ها از سال ۱۳۵۰ از سابقه کوتاهی در کشور برخوردار است. تا قبل از سال ۱۳۶۹ برنامه ای برای تولید گوشت ماهیان خاویاری در محیط های پرورشی وجود نداشت و اهم فعالیت های پرورش ماهیان خاویاری در صنعت شیلات کشور منحصر به تولید بچه ماهیان انگشت قد در اندازه های ۲ تا ۳ گرمی و رهاسازی آنها به دریای خزر جهت حفظ و بازسازی ذخایر بود (آذری تاکامی، ۱۳۵۳).

برای مدت زمان طولانی گونه فیل ماهی به عنوان گزینه مناسب برای معرفی به صنعت آبزی پروری مورد توجه محققین شیلاتی بوده است. ماهیان خاویاری علاوه بر رشد سریع در آب شیرین و برتری رشد در آب لب شور دریای خزر، توانایی سازش با شرایط نامساعد زیستی و تحمل دامنه وسیع دمایی، دامنه محدوده وسیع رژیم غذایی و برخی از خصوصیات مورفولوژیک (در صد گوشت بیشتر) و سایر صفات بیولوژیک به عنوان گونه پرورشی اقتصادی در تولید گوشت معرفی شد.

اقدامات اجرایی و بررسی های تحقیقاتی با هدف تولید گوشت با پرورش آن در حوضچه های فایبرگلاس در سال ۱۳۶۹ آغاز شد (یوسف پور، ۱۳۷۰). شادروان دکتر حسین یوسف پور پیر بازاری در مجتمع تکثیر و پرورش ماهی شهید دکتر بهشتی با استفاده از بچه ماهیان حاصل از تکثیر مصنوعی، اقدام به پرورش گونه های فیل ماهی، تاسماهی ایرانی و چالیاش کرد.

پس از حدود یک سال پرورش در مخازن فایبرگلاس در اردیبهشت ماه سال ۱۳۷۰ بچه ماهیان گونه فیل ماهی به تعداد ۷۳۸ عدد به وزن متوسط ۶۷۰ گرم با حداکثر وزن ۱۲۰۰ گرم رسیدند .