logo

انتخاب محل سایدبار

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
hello@youremail.com
+1234567890
 

فیل ماهی(ماهی بلوگا)

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی

تعریفی از فیل ماهی

ماهی خاویاری بلوگا که در ایران با نام فیل ماهی یا ماهی شکم سفید شناخته می‌شود، با ارزش‌ترین و کمیاب‌ترین ماهی خاویاری در جهان است. این ماهی از نظر ابعاد، بزرگترین ماهی خاویاری آب شیرین است و بعد از ماهی Regalecus glesne به عنوان درازترین ماهی شناخته می‌شود.

 

ویژگی و خواص خاویار بلوگا

این نوع خاویار، منبع ویتامین‌ها و مواد معدنی مفیدی از جمله امگا ۳ است که به تقویت سیستم عصبی، گردش خون و ایمنی بدن انسان کمک می‌کند. یک وعده خاویار، می‌تواند نیاز روزانۀ یک بزرگسال به ویتامین B12 را برطرف کند. مواد مغذی موجود در این خاویار، تأثیر زیادی در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌‌های مفصلی، گوارشی و هرگونه سرطان دارد.

ضدافسردگی

بازسازی هموکلوبین

بازسازی و مرطوب کنند پوست

کمک در استخوان سازی

کاهش فشلر خون

جلوگیری از کم خونی

سرشار از پروتین

جلوگیری از سکته قلبی و مغزی

خواص و ارزش غذایی گوشت فیل ماهی

ماهی بلوگا بیشتر به‌خاطر خاویار خود شناخته شده؛ اما گوشت و پوست آن نیز دارای ارزش غذایی فراوانی است. گوشت این گونه ماهی کاملا بی‌خطر است، هیچ سم یا ترکیبات مضری در آن وجود ندارد و حتی می‌توان آن را به صورت خام نیز مصرف کرد.

بسیاری از مردم دنیا پوست این ماهی را نیز به صورت خام، کهنه شده یا پخته مصرف می‌کنند و حتی غضروف و استخوان‌های نزدیک بالهٔ آن را نیز می‌خورند. ماهی بلوگا منبع خوبی برای تامین پروتئین است. پروتئین با ساختن و ترمیم عضلات، پوست و خون‌سازی به سلامت بدن کمک می‌کند. علاوه بر گوشت فیل ماهی، خاویار این ماهی نیز تاثیر بسزایی در سلامت پوست و مو دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد، به صفحه خواص خاویار بر پوست و مو مراجعه کنید.

گوشت بلوگای خشک شده منبع عالی از آهن است و تمام آهن مورد نیاز یک روز را با یک وعده تامین می‌کند. بنابراین تامین این مادهٔ معدنی اساسی نیز از دیگر خواص گوشت فیل ماهی است. جگر و پوست آن نیز سرشار از ویتامین A است؛ یک وعدهٔ غذایی از گوشت آن بیش از هفت برابر مقدار مورد نیاز بدن، ویتامین تامین می‌کند

رسانه های اجتماعی 0
برنامه نویسی 0
روابط عمومی و بازاریابی 0
75

82

آیا می‌توانیم گوشت فیل ماهی را رژیم غذایی سالمی بدانیم؟

بله، این گوشت این ماهی پروتئین زیادی دارد که برای سلامت عضلات بدن ضروری است. از طرفی، اسیدهای چرب امگا ۳ آن ماده مهمی برای سلامتی قلب و عروق، بهبود عملکرد مغز و کاهش التهابات بدن است. با وجود این، بهتر است قبل از اضافه کردن ماهی بلوگا به رژیم غذایی‌تان، با پزشک یا متخصص تغذیه‌تان مشورت کنید.

سبزوار قطب پرورش ماهیان خاویاری در استان خراسان رضوی است.