
این نوع خاویار، منبع ویتامینها و مواد معدنی مفیدی از جمله امگا ۳ است که به تقویت سیستم عصبی، گردش خون و ایمنی بدن انسان کمک میکند. یک وعده خاویار، میتواند نیاز روزانۀ یک بزرگسال به ویتامین B12 را برطرف کند. مواد مغذی موجود در این خاویار، تأثیر زیادی در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مفصلی، گوارشی و هرگونه سرطان دارد.
ماهی بلوگا بیشتر بهخاطر خاویار خود شناخته شده؛ اما گوشت و پوست آن نیز دارای ارزش غذایی فراوانی است. گوشت این گونه ماهی کاملا بیخطر است، هیچ سم یا ترکیبات مضری در آن وجود ندارد و حتی میتوان آن را به صورت خام نیز مصرف کرد.
بسیاری از مردم دنیا پوست این ماهی را نیز به صورت خام، کهنه شده یا پخته مصرف میکنند و حتی غضروف و استخوانهای نزدیک بالهٔ آن را نیز میخورند. ماهی بلوگا منبع خوبی برای تامین پروتئین است. پروتئین با ساختن و ترمیم عضلات، پوست و خونسازی به سلامت بدن کمک میکند. علاوه بر گوشت فیل ماهی، خاویار این ماهی نیز تاثیر بسزایی در سلامت پوست و مو دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد، به صفحه خواص خاویار بر پوست و مو مراجعه کنید.
گوشت بلوگای خشک شده منبع عالی از آهن است و تمام آهن مورد نیاز یک روز را با یک وعده تامین میکند. بنابراین تامین این مادهٔ معدنی اساسی نیز از دیگر خواص گوشت فیل ماهی است. جگر و پوست آن نیز سرشار از ویتامین A است؛ یک وعدهٔ غذایی از گوشت آن بیش از هفت برابر مقدار مورد نیاز بدن، ویتامین تامین میکند