در تاریخچه خاویار آمده که جمهوری شوروی سابق اولین کشوری بود که اقدام به پرورش تاس ماهیان در مکان های پرورشی کرد. تلاش های موفقیت آمیز بعدی جهت پرورش تاس ماهیان به واسطه فرانسه و ایالات متحده آمریکا انجام گرفت. در کشور فرانسه تولید به سمت ماهی خاویاری سیبری کشیده شد. این در حالی بود که ایالات متحده بررسی و تحقیق همه جانبه روی گونه های بومی کشور خود به خصوص ماهی خاویار سفید را در اولویت قرار داد.در چند سال اخیر به خصوص پس از افزایش چشمگیر قیمت خاویار در بازارهای جهانی و همچنین بالا رفتن آگاهی مردم از خواص خاویار، تولید ماهی خاویاری در مکان های بسته، وارد مرحله تازه ای شد و در این مورد کشورهای ایتالیا، ایالات متحده آمریکا، فرانسه و چین پیشرو در پرورش ماهی خاویار بوده اند. البته پرورش این ماهی در بسیاری از کشورها مانند امارات، ژاپن، اروگوئه و مکزیک به سرعت در حال توسعه می باشد.
آبان ۱, ۱۳۹۴
Enter some text here