logo

انتخاب محل سایدبار

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
hello@youremail.com
+1234567890

خواص گوشت خاویاری

خاویار سبزوار > خواص گوشت خاویاری

خواص گوشت خاویاری

گوشت ماهیان خاویاری برعکس سایر ماهیان که بافتی شل وتمایل به وا رفتن دارند دارای بافتی متراکم است و همچنین دارای روغن زیادی می باشد که این امر به پخت بهتر ماهی کمک می کند. گوشت ماهی خاویاری دارای طعمی ملایم و خوشایند است و حتی برخی بر این اعتقاد هستند که نگه داشتن گوشت ماهیان خاویاری در یخچال ۲ تا ۳ روز باعث می شود طعم آن بهتر شده و بافت آن لطافتی مشابه گوشت گوساله پیدا می کند. همچنین به هنگام پخت نیز بهتر است از تکه های کوچکتر آن استفاده شود.

تاریخ

آبان ۱, ۱۳۹۴

Custom Field

Enter some text here