گوشت ماهیان خاویاری برعکس سایر ماهیان که بافتی شل وتمایل به وا رفتن دارند دارای بافتی متراکم است و همچنین دارای روغن زیادی می باشد که این امر به پخت بهتر ماهی کمک می کند. گوشت ماهی خاویاری دارای طعمی ملایم و خوشایند است و حتی برخی بر این اعتقاد هستند که نگه داشتن گوشت ماهیان خاویاری در یخچال ۲ تا ۳ روز باعث می شود طعم آن بهتر شده و بافت آن لطافتی مشابه گوشت گوساله پیدا می کند. همچنین به هنگام پخت نیز بهتر است از تکه های کوچکتر آن استفاده شود.
آبان ۱, ۱۳۹۴
Enter some text here