با کیفیتترین انواع خاویار دریایی، حین حرکت ماهیان خاویاری از آب شور به شاخههای تازه و آماده شدن آنها برای تخمگذاری به دست میآیند. به علاوه در مزارع پرورش ماهی خاویاری نیز این ماهیها از طریق سونوگرافی تحت نظر قرار میگیرند تا مشخص شود که تخمهای آنها، چه زمانی برای برداشت آماده است. بسته به اندازۀ ماهی، یک ماهی خاویاری میتواند چندین میلیون تخم را به طور همزمان آزاد کند.
از رنگ آن گرفته تا طعم، هر نوع خاویار دارای ویژگیهای منحصر به فرد خود است. به عنوان مثال، خاویار بلوگا یکدست و کرهای بوده و طعمی نزدیک به فندق دارد. رنگ تخمهای خاویار نیز از سیاه خالص تا خاکستری مایل به سبز متغیر است. به طور کلی، انواع خاویارهای ایرانی که به «خاویارهای اصل دریای خزر» شهرت دارند، به عنوان بهترین نوع خاویار شناخته میشوند.
آبان ۱, ۱۳۹۴
Enter some text here